CONTACT US: ,
0

d.FIVE APARTMENT ARANYKÉZ

Nyírő Márk

Hello! I’m Mark. I live in Budapest. I will be your host.

The Owner asked me to welcome his guests and serve their needs while they stay in the apartment. I’m happy to help you get into the apartment, recommend you great places to visit and answer your questions during your stay. See you soon!
Check the prices for your dates!
Planning a longer stay?
Our long term fee for this apartment is

Description

Az Apartment Aranykéz szállása Budapesten található, 700 m-re a Szent István-bazilikától és a Dohány utcai zsinagógától. A szálláshely 800 m-re helyezkedik el a Lánchídtól. Egész területén ingyenes a Wi-Fi-hozzáférés.

A konyhában sütő és mikrohullámú sütő áll rendelkezésre. A kellemes időtöltést síkképernyős, műholdas TV szolgálja. A saját fürdőszobában kád vagy zuhanyzó vehető igénybe.

A Budai vár 900 m-re, míg az Állami Operaház 1 km-re látogatható az Apartment Aranykéz szállásától. A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 17 km-re található.

Történelem, Városi séták és Kultúra a javából! Nem csoda, hogy Belváros - Lipótváros, Budapest V. kerülete az utazók kedvence.

Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Budapest egyik legkedveltebb része.

Értékelések szerint ez a legjobb ár-érték arányú szállás Budapesten! A vendégek itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállásain.

Location
AVAILABLE SERVICES IN THIS APARTMENT
extra-towels

Extra towels

airport-shuttle

Airport shuttle

transfer-taxi-service

Transfer & Taxi Service

hop-on-hop-off-tickets

Hop On Hop Off tickets

laundry-service

Laundry service

apartment-cleaning

Apartment cleaning

More similar apartments

Get in touch!

Searching for a convenient apartment in central Budapest to stay for a few days? Thinking of renting or buying an apartment in our historical capital? Contact d.Five today!


Phone Number:

Email Address: